Rosakvarts

Rose Quartz - Moni Sattler

Kærlighed, Tilgivelse, Ro, Harmoni, Balance

Rosakvarts er en kærlighedssten!
Den er blevet brugt allerede i gamle tider for at give ejeren kærlighed og fornøjelse. Rosakvarts er en halvædelsten fyldt med blid og varm energi.

Den smukke lyserøde farve påvirker menneskets hjerte på en god måde.
Rosakvarts øger ejerens kærlighed og har en god indflydelse på andre. Den bruges mest til at blive heldigt forelsket eller til at opfylde ønsker i parforhold. Rosakvarts er også god for mennesker, der ønsker mere selvtillid. Ved at opfylde dit hjerte med varm og blid energi, kan du blive mere positiv. Rosakvarts giver håb i dit liv og hjælper dig med at skabe en lysere fremtid.

Rosakvarts kan helbrede.
Den er meget populært som en helbredende halvædelsten. Rosakvarts kan helbrede en træt sind, og den hjælper dig med at løse psykiske problemer. Hvis du føler dig angst eller stresset, bær Rosakvarts.

Rosakvarts symboliserer gudinde, så dens betydning og effekter er også forbundet med skønhed. Rosakvarts kan gøre dig smuk fra indeni ved at rense din indre energi. Den renser dit sind og ændre din opfattelse af tingene. Du vil muligvis kunne bemærke gode ting, som du ikke kunne se før. Bær Rosakvarts hvis du vil opleve den sande skønhed i alting.

Rosakvarts hjælper dig med at du ikke føler dig alene.
Den kan lære dig, hvad sande menneskets kærlighed er. Rosakvarts healer dit sind, når du føler dig ensom. Den hjælper dig med at indse, hvor vigtige er mennesker omkring dig.