Kollektionen Bellisima

Tanken bag denne kollektion er at give en reminder videre om at du er smuk, som du er og du skal huske at elske dig selv.

Kollektionen Bohemian

Bohemian fejrer dig, din vision, dit liv, din måde at leve på. Sæt pris på din frihed, stil og kreativitet. Liv på dine egne vilkår og vis verden at det er muligt at forblive uændret og at tro på dig selv.

Kollektionen Buddha

“Du er, hvad du tænker,” sagde Buddha og blev inspirationskilde for millioner af mennesker.

Drop

Drop kollektionen er lavet af smukke Swarovski krystaller. De laver de smukkeste regnbue refleksioner, når der kommer lys på dem.

Englen Ariel

Ærkeenglen Ariel er dyrenes og naturens engel som hjælper os til at leve i fred og harmoni med alt omkring os. Med vores medmennesker, dyrene og naturen.

Englen Chamuel

Ærkeenglen Chamuel kan hjælpe os med at finde kærligheden, medfølelsen, kreativiteten og skønheden i de mennesker, der omgiver os, og i vores omgivelser. .

Englen Uriel

Uriel er menneskehedens forbindelse til de åndelige riger og han viser os, hvordan vi finder vores indre kraft.

Plain

Kollektionen Plain består af elegante neutrale armbånd. Tak til deres enkelt og smukt design, kan de bæres sammen med andre forskelige armbånd.

Wing

Engles vinger symboliserer held, håb, vejledning og beskyttelse.

XILIONS.

Enkelt & elegant er de to ord, der beskriver smykker fra kollektionen XILIONS. bedst. Armbåndet, halskæde eller øreringe matcher et hvert outfit.