Hvordan måler du dit håndled

Mine standart størrelse armbånd er lavet til et håndled på størrelse af 14,5 – 18,5cm (til kvinder). Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt.

Hvis dit mål falder uden for min standard størrelse, så laver jeg et armbånd, som passer perfekt til dig. Det er  VIGTIGT at du oplyser målet ved bestilling og at du måler præcist efter følgende vejledning:

Brug et fleksibelt målebånd, eventuelt et sy målebånd. Det er meget vigtigt at du tager et STRAMT mål på håndleddet, hvor armbåndet skal sidde.

Moni Sattler

LÆG IKKE ekstra centimeter til det stramme mål du tager. Jeg beregner selv den ekstra længde, så armbåndet sidder perfekt.

Hvis du ikke har et fleksibelt målebånd, find en snor, som du skal vikle rundt om håndleddet. Derefter find en lineal og mål længden af snoren.

Moni Sattler

Dit mål falder uden for standart størrelser

Er dit mål mindre eller større end mine standard størrelser, så laver jeg armbåndet i en størrelse, der passer dig perfekt. Du skal blot notere det mål du har taget i kommentarfeltet ved bestillingen.

Specielle størrelser kan tage ekstra produktionstid. Der kan derfor forekomme en længere leveringstid.

Har du et spørgsmål eller to, så tøv ikke med at kontakte mig.