Swarovski - Moni Sattler

Hvad er Swarovski?

Swarovski blev grundlagt i 1895, da Daniel Swarovski opfandt en ny maskine til at skære glas. Dens krystal samfund er et samfund af entusiaster og samlere med et medlemskab af 350.000 fra 130 lande. De producerer mange elementer i krystal fra ornamenter og dekorative elementer til smykker og ure. Stenen er brugt til at beskrive de små sten af krystal, der bruges i producerer mange af Swarovski elementer. I stedet for at blive hugget ud af et stykke glas, er mange af Swarovskis varer ophobning af snesevis af stenene. Krystal stenen er lavet af glas.

Grundlæggeren Daniel Swarovski yndede at sige, at hans krystaller skulle få en kvinde til at føle det, som bar hun diamanter – uden at betale diamantpriser.

Stof

Krystal mesh, et af punkterne Swarovski er berømt for blev oprettet i 1993. Denne opfindelse er et stof fremstillet af Swarovski (længere kaldt SW) krystal sten. Stenene er nøje forbundet med hinanden på en særlig struktur, at skabe en usædvanlig og helt unikke stil. Ifølge webstedet SW er krystal mesh blevet brugt af designere Dolce & Gabbana, Louis Vuitton og Chanel i mange af deres designs. Når først færdig SW krystal mesh har mere end en million SW sten pr. kvadratmeter af stoffet. I dag bruges materialet i en række områder fra mode til tekstil.

Smykker

Swarovski sten bruges i smykker, både hjemmelavet og professionelle. Landingsbanen sten var en samling af specielt bestilt stykker af SW. Firmaet hyrede 16 smykker designere at skabe usædvanlige og iøjnefaldende design. Brikkerne omfattede en krystal boble cap, en ansigtsmaske med kæder af SW sten, en SW sten mesh tørklæde-lignende organ ornament og mange flere. Da denne samling blev frigivet, har mange designere brugt SW sten i deres design. Stenene er indstillet bortset fra andre krystal sten ved det faktum at SW bruger en 12-cut sten i forhold til andre mærker, der kun bruger en otte-cut.

Swarovski elementer

Swarovski elementer er navnet bag selskabets løs krystal virksomhed, der leverer sten og krystallinsk halvfabrikata til mode, tilbehør, smykker og Boligindretning industrier. Betragtet som de fineste krystaller fremstillet af firmaet, er elementer tilgængelige for autoriseret high-end brands til at udnytte i kommercielle designs. SW partnere også med berømte kunstnere og designere gennem deres branding program til at udvikle nye kreationer ved hjælp af deres decideret eftertragtede krystaller.