Ametyst

Ametyst - Moni Sattler

Stressaflastning, Rensning af krop, Stilhed

Kendt for sine fantastiske violet nuancer, er Ametyst krystaller ofte brugt i smykker. Stenen virker som en naturlig stressaflastning, når den placeres mod huden. Amethyst forstørrer positive vibrationer, mens den renser kroppen af negativ energi, herunder giftige følelser som vrede, angst, frygt og meget mere. Amethyst styrker ånden og opmuntrer åndelig vækst ved at beskytte din aura. Når du bærer et Ametyst armbånd eller har en sten i dit hjem, opfordrer det dig til at engagere dig i positiv fordybelse, som hjælper dig med at få adgang til dine følelser. Amethyst er også et vidunderligt redskab til at berolige sindet under meditationspraksis.
At bære Ametyst smykker, er en nem måde at bringe de helbredende vibes af mørk lilla ind i dit liv. Denne rige farve er forbundet med åndelig transformation og genoplivning af ånden til dit guddommelige formål.

I mineralriget er Amethyst den ultimative meditationssten på grund af sin beroligende virkning på sindet. Hver gang du føler træk af negative påvirkninger, kald Amethystens medicin for at afbalancere dit sind og følelser. Hvis din kronechakraenergi er lav, hjælper Ametyst smykker med at omdirigere selvcentrerede tanke mønstre til en dybere forståelse.