Uriel - Moni Sattler

Ærkeenglen Uriel er en af ​​de fire største engler, der tjener menneskeheden.

Uriels navn betyder ‘Guds lys’. Uriel har evner til at oplyse vores sind og forståelse med guddommelig inspiration. Han er den mest strålende engel og den eneste Ærkeengel af lyset.

Uriel regulerer mentalt harmoni, vores tanker og ideer. Uriel er menneskehedens forbindelse til de åndelige riger og han viser os, hvordan vi finder vores indre kraft. Du kan påkalde Uriel, når du har brug for svar og indsigter. Når du har gentagne tanker eller ideer, der er positive, er det Uriels svar til dig.

Ærkeenglen Uriel kan vejlede os til at vende skuffelser til sejre, finde velsignelser i modgang og frigør smertefulde byrder og minder fra fortiden ved at anvende ubetinget tilgivelse.

Uriel hjælper os med at fortolke vores indre stemme og vores drømme. Han hjælper os med at forstå vores essentielle natur og vejleder os til at tage mere ansvar for vores liv. Med Uriels vejledning har vi mulighed for at opfylde vores potentiale som kreative ånder. Uriel hjælper os med at finde vores indre lys og få den til at blive så strålende som solen.

Produkter med Ærkeengel Uriel

Michael er kaptajnen for alle engle og ærkeengle. Han tjener på Guds blå stråle, som er strålen af ​​beskyttelse. Du kan bede ham om både fysisk og åndelig beskyttelse. Dette omfatter beskyttelse mod ulykker, kriminalitet, psykisk aggression og endda dæmoner.

Jophiel tjener på den gule stråle, som er stråle af lys. Spørg ham om at hjælp med at absorbere information, når du studerer, og når du har brug for visdom.

Chamuel tjener på den lyserøde stråle af åndelig kærlighed. Bed ham om at hjælpe dig med at løse forholdsproblemer, finde et job … og også finde en tabt objekt! Så du kan bede ham om at fortælle dig, hvor dine nøgler er, når du skynder dig på arbejde.

Gabriel er nok den mest kendte. Han tjener på den hvide stråle af renhed. Bed ham om at hjælpe dig med at etablere disciplin og orden i dit liv.

Raphael tjener på den grønne stråle af guddommelig helbredelse. Bed ham om helbredelse af din krop, sjæl og ånd. Han er også hjælpsom, når du skal have dine fysiske behov opfyldt, såsom mad, tøj og hjem.

Uriel tjener på fredens stråle. Denne stråle er lilla og guld plettet af rubin. Næste gang du har uenighed med nogen, spørg ham om hjælp til at skabe en fredelig opløsning.

Zadkiel tjener på den violette stråle af tilgivelse. Bed ham om at hjælpe dig, hvis du har et problem med dette, og også med tolerance og diplomati. Han vil hjælpe dig med at bringe glæde tilbage til dit liv, hvis du spørger ham.